FORMS OF ORGANIZATION OF THE EDUCATIONAL PROCESS OF TEACHING THE DISCIPLINE «FORENSIC MEDICAL EXAMINATION»

Cover Page

Abstract

The article is devoted to the organization of the training process and the formation of the competence of a forensic doctor.

About the authors

N. A. Mikheeva

ФГБОУ ВО «Московский государственный медико-стоматологический университет имени А. И. Евдокимова» Минздрава России.

Author for correspondence.
Email: rjnz77@mail.ru
ORCID iD: 0000-0001-7979-1631

МИХЕЕВА Наталья Александровна – к.м.н., доцент кафедры судебной медицины и медицинского права.

111396, Москва, Федеративный пр-т, д. 17, корп. 6.

SPIN-код: 9126–7753.

Russian Federation

E. H. Barinov

ФГБОУ ВО «Московский государственный медико-стоматологический университет имени А. И. Евдокимова» Минздрава России.

Email: ev.barinov@mail.ru
ORCID iD: 0000-0003-4236-4219

БАРИНОВ Евгений Христофорович – д.м.н., профессор кафедры судебной медицины и медицинского права.

111396, Москва, Федеративный пр-т, д. 17, корп. 6.

SPIN-код: 2112–4568.

Russian Federation

References

  1. Михеева Н.А., Баринов Е.Х., Ромодановский П.О., Филатова Г. А. Компетентностный подход в подготовке будущего врача – судебно-медицинского эксперта. Судебная медицина: вопросы, проблемы, экспертная практика. М. – Барнаул, 2016. С. 25–36.
  2. Попов В. Л. Судебно-медицинская экспертиза: справочник. СПб.: Специальная литература, 1997.
  3. Приказ Министерства образования и науки Российской Федерации от 9 февраля 2016 г. N 95 «Об утверждении федерального государственного образовательного стандарта высшего образования по направлению подготовки 31.05.01 лечебное дело (уровень специалитета)».

Statistics

Views

Abstract: 474

PDF (Russian): 241

Article Metrics

Metrics Loading ...

Dimensions

PlumX

Refbacks

  • There are currently no refbacks.

Copyright (c) 2018 Mikheeva N.A., Barinov E.H.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies