MORPHOLOGY AND MECHANICS OF THE RIBS’ DESTRUCTION. THE SECOND EDITION. Review of the monograph V.A. Klevno

Cover Page
  • Authors: Khokhlov V.V.1,2
  • Affiliations:
    1. Смоленский государственный медицинский университет Министерства здравоохранения Российской Федерации
    2. Всемирная академия наук комплексной безопасности, Российская академиия медико-технических наук
  • Issue: Vol 1, No 4 (2015)
  • Pages: 55-57
  • Section: BOOK REVIEWS
  • URL: https://for-medex.ru/jour/article/view/54
  • DOI: https://doi.org/10.19048/2411-8729-2015-1-4-55-57
  • ID: 54


Cite item

Full Text

Abstract

«Morphology and mechanics of the ribs’ destruction: forensic diagnostics of mechanisms, sequences, in vivo and old fractures» 2nd ed., rev. and add. / V.A. Klevno Moscow: 2015. 439 S.: IL.ISBN 978-5-90905503-0-8

About the authors

V. V. Khokhlov

Смоленский государственный медицинский университет Министерства здравоохранения Российской Федерации;
Всемирная академия наук комплексной безопасности, Российская академиия медико-технических наук

Author for correspondence.
Email: khokhlov.vova@yandex.ru

зав. кафедрой судебной медицины и права;
доктор медицинских наук, профессор, академик, заслуженный врач РФ,
214019, Смоленск, ул. Крупской, 28
Russian Federation

References

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2015 Khokhlov V.V.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License.

СМИ зарегистрировано Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор).
Регистрационный номер и дата принятия решения о регистрации СМИ: серия ПИ № ФС 77 - 60835 выдано 09.09.2021 г. 
СМИ зарегистрировано Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор).
Регистрационный номер и дата принятия решения о регистрации СМИ: серия ЭЛ № ФС 77 – 59181 выдано 03.09.2014
г.



This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies